Batsleer NV - buitengewoon onderhoud - tel 09 325 25 00

Betonrenovatie

Batsleer

Betonrenovatie diensten

Bij ons kunt u rekenen op een deskundige aanpak van betonrenovatie in Vlaanderen. Betonrenovatie vereist precisie. Om deze specifieke reden hebben wij betonrenovatie specialisten in ons team opgenomen. Zij verzorgen maatwerk met precisie. Voor hoge kwaliteit betonrenovatie kiest u Batsleer.

Betonrenovatie diensten

Qua betonrenovatie in is NV Batsleer al jaren voorloper. In de loop van de jaren hebben wij namelijk veel ervaring opgebouwd in uiteenlopende technieken. Wij hebben hierdoor een eigen, innovatieve methodiek ontwikkeld voor doeltreffende en efficiënte betonrenovatie. Bij ons kunt u rekenen op een deskundige aanpak van betonrenovatie.

Batsleer verzorgt betonrenovatie in Vlaanderen voor verschillende situaties. Lees hieronder meer over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen:

Structurele betonrenovatie:

kleine schade kan handmatig hersteld worden. Het beschadigde beton wordt weggekapt en het element wordt met een aangepaste mortel geherprofileerd. Bij grotere schadeplekken worden er ondersteunende maatregelen genomen, zoals een hulpbekisting. Indien nodig, wordt een wapening gereinigd en bijgeplaatst.

Egalisatie betonstructuren:

Door gevels, balkons, balustrades, … te egaliseren, wordt de krimp gecompenseerd en de scheur¬vorming tegengegaan. Batsleer werkt hiervoor steeds met een snelzettende, polymeer¬verbeterde, vezelversterkte nivelleringsmortel van BASF. Een garantie voor een snelle uitharding en een korte overlagingstijd.

Gelijmde wapeningen:

Wanneer de draagkracht van een constructie verhoogd moet worden – bv. door de aantasting van wapening of beton, of door een nieuwe functie – kan Batsleer het beton met opgelijmde wapeningen uit koolstofvezelcomposieten versterken.

Opgietingen met zelfnivellerende mortels:

Het egaliseren van ondervloeren en bestaande vloeren is een precisiewerkje dat gebeurt met zelfnivellerende mortels.

Spuitbeton:

Batsleer is specialist in spuitbeton. Dit is de ideale techniek voor het repareren van grote schadeplekken en voor architectonische toepassingen, maar ze vergt ook een grote deskundigheid. Batsleer weegt in elke situatie en op basis van milieutechnische, arbotechnische en esthetische
argumenten af welke aanpak de beste is.

Scheurinjecties:

Voor het stoppen van lekkages en het constructief verlijmen van gescheurde constructiedelen kunnen cement- of kunstharsgebonden materialen geïnjecteerd worden. Aangezien dit zeer zorgvuldig moet gebeuren, doet Batsleer steeds een grondige probleem¬analyse en gebeurt de uitvoering steeds door ervaren injecteurs.

Onze kennis en expertise van bouw- en verbouwingswerken

Betonrenovatie vereist grote deskundigheid. Om deze specifieke reden hebben wij betonrenovatie specialisten in ons team. Zij verzorgen maatwerk met precisie. Voor hoge kwaliteit betonrenovatie kiest u Batsleer.

Naast betonrenovatie kunt bij ons ook terecht voor onder andere balkon renovatie, renovatie en conservatie en steigerbouw, vraag nu een offerte aan!

OVER BATSLEER

Dankzij onze jarenlange ervaring en daarbij opgedane kennis kunnen wij uw project geheel ontwerpen naar uw wens. Ons motto luidt: “Nu … is voor altijd!” Batsleer is uw specialist in buitengewoon onderhoud!

Brochure(s)

Lees in onze brochure alles over onze diensten en projecten. Van bouw- & verbouwingswerken tot balkonrenovatie. Batsleer is uw specialist in gebouwen-onderhoud. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij voor veel diensten unieke technieken ontwikkeld met focus op duurzaamheid, veiligheid en budget. Bij Batsleer bent u aan het juiste adres als het om gebouwen onderhoud gaat.

Contact

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over betonrenovatie? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen u graag door het proces van betonrenovatie in heen.