Batsleer NV - buitengewoon onderhoud - tel 09 325 25 00

Steigerbouw

Batsleer

Steigerbouw

Monteren, isoleren, reinigen of schilderen? Wij bieden de oplossing in steigerbouw in Vlaanderen. Vertel ons wat u van plan bent en wij zorgen voor de juiste aanpak. Veiligheid en efficiënt werken staat bij ons voorop. Correcte steigerbouw voorkomt gevaarlijke situaties. Bij ons kunt u rekenen op een deskundige aanpak, doordat wij de kennis van onze stabiliteitsspecialisten combineren met de vaardigheden van steigerbouwers.

Opties voor steigerbouw

Batsleer NV is specialist in steigerbouw in Vlaanderen. Heeft u plots een stabiliteitsprobleem? Geen nood! Ons interventieteam is snel ter plaatse, om door middel van steigers uw gevel of bouwerk te ondersteunen. Steigerbouw voorkomt gevaarlijke situaties. Bij ons kunt u rekenen op een deskundige aanpak, doordat wij de kennis van onze stabiliteitsspecialisten combineren met de vaardigheden van steigerbouwers.

Batsleer biedt balkonrenovatie in Gent aan. Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

Snelle interventies bij stutwerken van gevels en/of ander constructies:

Ons interventieteam is snel ter plaatsen om uw gevel of bouwwerk te ondersteunen en de situatie weer veilig te maken voor alles en iedereen.

Plaatsen van steigers:

Batsleer levert steigers in verschillende maten. Heeft u een kleine, eenvoudige steiger nodig? Of juist een grote, met een complex ontwerp? Batsleer beschikt over een uitgebreid assortiment aan steigerelementen. Daarnaast berekent en tekent ons team hoe de steigers voor uw project geplaatst moeten worden.

Plaatsen van hangbruggen en liften:

Onze specialisten plaatsen een hangbrug of een lift voor uw project of werkzaamheden, waar nodig. Hierbij ligt de nadruk op veiligheid, met aandacht voor uw gebouw.

Onze kennis en expertise van steigerbouw

Monteren, isoleren, reinigen of schilderen? Wij bieden de oplossing in steigerbouw in Vlaanderen. Vertel ons wat u van plan bent en wij zorgen voor de juiste aanpak. Veiligheid en efficiënt werken staan bij ons voorop.

Naast steigerbouw kunt bij ons ook terecht voor onder andere renovatie en conservatie, bruggen- en wegenbouw en bouw- en verbouwingswerken.

OVER BATSLEER

Dankzij onze jarenlange ervaring en daarbij opgedane kennis kunnen wij uw project geheel ontwerpen naar uw wens. Ons motto luidt: “Nu … is voor altijd!” Batsleer is uw specialist in buitengewoon onderhoud!

Brochure(s)

Lees in onze brochure alles over onze diensten en projecten. Van bouw- & verbouwingswerken tot balkonrenovatie. Batsleer is uw specialist in gebouwen-onderhoud. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij voor veel diensten unieke technieken ontwikkeld met focus op duurzaamheid, veiligheid en budget. Bij Batsleer bent u aan het juiste adres als het om gebouwen onderhoud gaat.

Contact

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over steigerbouw? Neem gerust contact met ons op! Batsleer uw specialist in steigerbouw in Vlaanderen.

Gerelateerde projecten

You does not have projects to display for current MGT Portfolio Grid element settings.