Batsleer NV - buitengewoon onderhoud - tel 09 325 25 00

Balkonrenovatie

Batsleer

Balkonrenovatie

Voor balkonrenovaties bent u bij Batsleer aan het juiste adres. Onder leiding van onze balkonrenovatie specialisten, renoveren onze werknemers deskundig uw balkon. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche, werken wij met efficiënte technieken en hoge kwaliteitsmaterialen. Onder balkon renovatie valt de vernieuwing van afwatering & afvoersystemen, vernieuwing van borstwering en uitbraak & vernieuwen voor zover mogelijk.

Balkonrenovatie Diensten

Voor balkonrenovaties in Vlaanderen en omgeving bent u bij Batsleer aan het juiste adres. Onder leiding van onze balkonrenovatie specialisten, renoveren onze werknemers deskundig uw balkon. Van rapportering tot oplevering, bij ons kunt u rekenen op een goede aanpak. Door onze jarenlange ervaring, werken wij met efficiënte technieken en enkel kwaliteitsmaterialen.

Batsleer biedt balkonrenovatie in Gent aan. Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

Vernieuwen van afwaterings- en afvoersystemen:

Onze specialisten helpen u om uw afwatering of afvoersysteem te vernieuwen en conform de huidige wetgeving te maken.

Vernieuwen van borstweringen:

Borstweringen hebben het zwaar te voortduren met het trotseren van wind en regen. Vertrouw Batsleer om uw borstweringen te controleren, te onderhouden, te herstellen en indien nodig te vernieuwen.

Uitbraak en vernieuwen van balkons:

Bij de verwijdering en vernieuwing van balkons gaan we heel doordacht te werk. We werken met duurzame materialen en we proberen altijd de werfhinder zo beperkt mogelijk te houden.

Bij balkonrenovatie in Gent gaan wij er altijd van het standpunt uit, dat balkons vaak bepalend zijn voor het (uit)zicht van een gebouw. Hierdoor is de professionele aanpak van Batsleer van belang.

Waarom zou u kiezen voor een balkonrenovatie?

Balkonrenovatie is van belang. Veel gebouwen voldoen niet meer aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan een balkon. Hierdoor gaat vaak veel energie verloren en loopt u een verhoogd risico op condens- en schimmelvorming. Onze experts controleren uw balkon op de noodzaak van balkonrenovatie. Vervolgens wordt er in kaart gebracht of uw balkon onderhoud, herstel of vernieuwing nodig heeft. Wij helpen u graag bij uw balkonrenovatie in Vlaanderen. Naast balkonrenovatie kunt bij ons ook terecht voor onder andere bouw- & verbouwingswerken, bruggen- en wegenbouw en renovatie & conservatie.

OVER BATSLEER

Dankzij onze jarenlange ervaring en daarbij opgedane kennis kunnen wij uw project geheel ontwerpen naar uw wens. Ons motto luidt: “Nu … is voor altijd!” Batsleer is uw specialist in buitengewoon onderhoud!

Brochure(s)

Lees in onze brochure alles over onze diensten en projecten. Van bouw- & verbouwingswerken tot balkonrenovatie. Batsleer is uw specialist in gebouwen-onderhoud. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij voor veel diensten unieke technieken ontwikkeld met focus op duurzaamheid, veiligheid en budget. Bij Batsleer bent u aan het juiste adres als het om gebouwen onderhoud gaat.

Contact

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over balkonrenovatie? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen u graag bij uw balkonrenovatie.