Batsleer NV - buitengewoon onderhoud - tel 09 325 25 00

Bouw & Verbouwingswerken

Batsleer

Bouw & Verbouwingswerken

Bouw en verbouwingswerken in Vlaanderen? Batsleer biedt u een totale dienstverlening op het gebied van bouw en verbouwingswerken. Onder leiding van onze eigen bouwkundig adviseur inspecteren we uw gebouw(en) en plannen we de bouw of verbouwing van uw pand.

Verschillende Bouw & Verbouwingswerken opties

Batsleer biedt Bouw & Verbouwingswerken rondom Gent aan. Zo bieden wij:

Verwijderen en hervoegen van elastische voegwerken:

Onze specialisten leveren vakwerk bij het voegen van uw vloeren, ramen, deuren en sanitair. Hun precisie en materialen van hoogstaande kwaliteit garanderen u een perfect resultaat. Elastisch voegwerk houdt water tegen en geeft barsten geen kans.

Binnen- en buitenafwerking:

Batsleer verzorgt een complete make-over van de binnen- en buitkant van uw gebouw. Wilt u een renovatie met respect voor het verleden? Of een compleet nieuwe uitstraling van uw gebouw? Tevens kan er extra comfort of isolatie worden toegevoegd aan het pand. Onze adviseurs bekijken graag de mogelijkheden met u.

Totale bouw- en verbouwingswerken:

Wij bieden een totaalpakket, van voorstudie tot afwerking. Van een kleine verbouwing tot een groots businessproject: Batsleer voor al uw bouw- en verbouwingswerken in Gent en omgeving!

Onze kennis en expertise van bouw- en verbouwingswerken

Wilt u gedoe met verschillende contactpersonen en een moeilijke coördinatie tussen diverse aannemers vermijden? Batsleer biedt het proces van bouw- en verbouwingswerken van A tot Z.

Naast bouw- & verbouwingswerken kunt u bij ons ook terecht voor onder andere renovatie en conservatie, bruggen- en wegenbouw en steigerbouw. Vraag vandaag een offerte aan!

OVER BATSLEER

Dankzij onze jarenlange ervaring en daarbij opgedane kennis kunnen wij uw project geheel ontwerpen naar uw wens. Ons motto luidt: “Nu … is voor altijd!” Batsleer is uw specialist in buitengewoon onderhoud!

Brochure(s)

Lees in onze brochure alles over onze diensten en projecten. Van bouw- & verbouwingswerken tot balkonrenovatie. Batsleer is uw specialist in gebouwen-onderhoud. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij voor veel diensten unieke technieken ontwikkeld met focus op duurzaamheid, veiligheid en budget. Bij Batsleer bent u aan het juiste adres als het om gebouwen onderhoud gaat.

Contact

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over de opties omtrent bouw- en verbouwingswerken, aarzel dan niet en neem contact op met onze experts. Batsleer, uw specialist in bouw- en verbouwingswerken in Vlaanderen!

Gerelateerde projecten

You does not have projects to display for current MGT Portfolio Grid element settings.