Batsleer NV - buitengewoon onderhoud - tel 09 325 25 00

Activiteiten Infra-onderhoud

INFRA-
ONDERHOUD

Batsleer

Infra-onderhoud

Afhankelijk van de vastgestelde schade en de achterliggende oorzaak kiezen de experts van Batsleer NV bij elke opdracht voor een aangepaste methodiek, waarbij steeds de meest doeltreffende en efficiënte reparatie nagestreefd wordt. Batsleer kan hiervoor teruggrijpen op een uitgebreide kennis over en ervaring met diverse types betonrenovatie.

Betonrenovatie op maat

Afhankelijk van de vastgestelde schade en de achterliggende oorzaak kiezen de experts van Batsleer NV bij elke opdracht voor een aangepaste methodiek, waarbij steeds de meest doeltreffende en efficiënte reparatie nagestreefd wordt. Batsleer kan hiervoor teruggrijpen op een uitgebreide kennis over en ervaring met diverse types betonrenovatie. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf bovendien eigen technieken voor beton­herstellingen, die vandaag met veel succes worden toegepast.

Een greep uit de mogelijkheden:

Structurele betonrenovatie:

kleine schade kan handmatig hersteld worden. Het beschadigde beton wordt weggekapt en het element wordt met een aangepaste mortel geherprofileerd. Bij grotere schadeplekken worden er ondersteunende maatregelen genomen, zoals een hulpbekisting. Indien nodig, wordt een wapening gereinigd en bijgeplaatst.

Egalisatie betonstructuren:

Door gevels, balkons, balustrades, … te egaliseren, wordt de krimp gecompenseerd en de scheur¬vorming tegengegaan. Batsleer werkt hiervoor steeds met een snelzettende, polymeer¬verbeterde, vezelversterkte nivelleringsmortel van BASF. Een garantie voor een snelle uitharding en een korte overlagingstijd.

Gelijmde wapeningen:

Wanneer de draagkracht van een constructie verhoogd moet worden – bv. door de aantasting van wapening of beton, of door een nieuwe functie – kan Batsleer het beton met opgelijmde wapeningen uit koolstofvezelcomposieten versterken.

Opgietingen met zelfnivellerende mortels:

Het egaliseren van ondervloeren en bestaande vloeren is een precisiewerkje dat gebeurt met zelfnivellerende mortels.

Spuitbeton:

Batsleer is specialist in spuitbeton. Dit is de ideale techniek voor het repareren van grote schadeplekken en voor architectonische toepassingen, maar ze vergt ook een grote deskundigheid. Batsleer weegt in elke situatie en op basis van milieutechnische, arbotechnische en esthetische
argumenten af welke aanpak de beste is.

Scheurinjecties:

Voor het stoppen van lekkages en het constructief verlijmen van gescheurde constructiedelen kunnen cement- of kunstharsgebonden materialen geïnjecteerd worden. Aangezien dit zeer zorgvuldig moet gebeuren, doet Batsleer steeds een grondige probleem¬analyse en gebeurt de uitvoering steeds door ervaren injecteurs.

Onze kennis en expertise van betonrenovatie op maat

Betonrenovatie vereist grote deskundigheid. Om deze specifieke reden hebben wij betonrenovatie specialisten in ons team. Zij verzorgen maatwerk met precisie. Voor hoge kwaliteit betonrenovatie kiest u Batsleer.

Naast betonrenovatie kunt bij ons ook terecht voor onder andere balkon renovatie, renovatie en conservatie en steigerbouw, vraag nu een offerte aan!

OVER BATSLEER

Dankzij onze jarenlange ervaring en daarbij opgedane kennis kunnen wij uw project geheel ontwerpen naar uw wens. Ons motto luidt: “Nu … is voor altijd!” Batsleer is uw specialist in buitengewoon onderhoud!

Brochure(s)

Lees in onze brochure alles over onze diensten en projecten. Van bouw- & verbouwingswerken tot balkonrenovatie. Batsleer is uw specialist in gebouwen-onderhoud. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij voor veel diensten unieke technieken ontwikkeld met focus op duurzaamheid, veiligheid en budget. Bij Batsleer bent u aan het juiste adres als het om gebouwen onderhoud gaat.

Contact

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over betonrenovatie? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen u graag door het proces van betonrenovatie in heen.