Batsleer NV - buitengewoon onderhoud - tel 09 325 25 00

Mission statement

Onze Mission statement

Batsleer

Door altijd kwaliteit te leveren binnen de afgesproken termijn, streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten.

Bij NV Batsleer streven we ernaar om het bouwproces van gisteren en vandaag tot in het kleinste detail te begrijpen. We vergaarden veel ervaring over materialen, technieken en foutjes uit het verleden. Dankzij deze kennis kunnen wij voor u toekomstgericht renoveren en (ver)bouwen. Altijd met respect voor de omgeving en met een focus op de toekomst. Batsleer is een betrouwbare en competente aannemer, die meedenkt met u! Onderscheidend voor Batsleer is onze innovatieve projectaanpak en onberispelijke uitvoering. Nu….is voor altijd!

Onze waarden

Onze waarden
BETROUWBAARHEID
NV BATSLEER is een betrouwbare en competente algemene aannemer. 
We zijn gespecialiseerd in bouw, verbouwing en gevelrenovatie. 
Door altijd kwaliteit te leveren binnen de afgesproken termijn, streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten.
Onze waarden
KWALITEIT
NV BATSLEER is een partner die meedenkt. Van bij de start van uw project zoeken we samen met alle betrokkenen naar een optimale verhouding tussen kwaliteit en prijs. Op geen enkel moment verliezen we de totale kostprijs van het project uit het oog.
Onze waarden
INNOVATIE
NV BATSLEER onderscheidt zich door een innovatieve projectaanpak en onberispelijke uitvoering. Het is onze ambitie om de beste te zijn in de sector. Ons gemotiveerd team van deskundige en vakbekwame medewerkers vormt hiervoor de beste garantie.
Onze waarden
LEVENSKWALITEIT
NV BATSLEER hecht veel belang aan een goede levenskwaliteit voor alle medewerkers. We creëren een aangename en veilige werkomgeving en bieden onze mensen alle kansen om zich te ontplooien.