Batsleer NV - buitengewoon onderhoud - tel 09 325 25 00

Bruggen- & wegenbouw

Batsleer

Bruggen- & wegenbouw

Bij Batsleer zien wij het belang van restauratie van bruggen- en wegenbouw in Gent. Batsleer biedt verschillende diensten op gebied van bruggen- & wegenbouw. Te denken aan verankering van panelen, verwijdering van graffiti, herstel van betonconstructies en vervangen van elastische voegen in de verticale en horizontale constructie. Een goed wegdek is van belang voor de veiligheid van het verkeer.

Onze bruggen- & wegenbouw diensten

Batsleer is uw partner voor het restaureren van bruggen- en wegenbouw in Gent. Wij garanderen u scherpe offers en hoge kwaliteit service! Voor restauratiewerk van bruggen- en wegenbouw in Gent en omgeving, bent u bij Batsleer aan het juiste adres.

Wij bieden verschillende diensten aan in bruggen- & wegenbouw.

Verankering van panelen:

Van balkonplaten tot bekleding van bruggen. Onze specialisten zorgen voor kwaliteitswerk bij uw bouwproject. Daarnaast is het ook mogelijk ons te laten kijken naar corrosie of andere ouderdomsverschijnselen. Wij stellen altijd een budgetvriendelijke renovatie voor, waarbij betrouwbaarheid en duurzaamheid centraal staat.

Verwijdering van graffiti:

Batsleer verwijdert graffiti en tags van brugpijlers en wanden. Onze specialisten maken ook geluidsschermen en verkeersborden snel weer proper.

Herstel van betonconstructies van bruggen en tunnels:

Wij hebben veel ervaring op het gebied van betonreparatie. In de loop van de jaren hebben wij onze eigen innovatieve methodes voor duurzame reparaties ontwikkeld.

Vervangen van elastische voegen in verticale en horizontale constructies:

Onze specialisten leveren: dilatatievoegen van bruggen en wegen, overgangen tussen gevelpanelen en afdichtingen van balkonvloeren.

Het belang van onderhoud van bruggen & wegen

Bij Batsleer zien wij het belang van restauratie van bruggen- en wegenbouw in Gent. Op veel autowegen en bruggen is het wegdek aan vervanging toe. Een goed wegdek is van belang voor de veiligheid van het verkeer. Batsleer draagt graag bij aan deze veiligheid. Voor de restauratie van bruggen- en wegenbouw in Gent en omgeving bent u bij Batsleer aan het juiste adres!

Naast de restauratie van bruggen- en wegenbouw kunt bij ons ook terecht voor onder andere renovatie en conservatie, steigerbouw en bouw- en verbouwingswerken.

OVER BATSLEER

Dankzij onze jarenlange ervaring en daarbij opgedane kennis kunnen wij uw project geheel ontwerpen naar uw wens. Ons motto luidt: “Nu … is voor altijd!” Batsleer is uw specialist in buitengewoon onderhoud!

Brochure(s)

Lees in onze brochure alles over onze diensten en projecten. Van bouw- & verbouwingswerken tot balkonrenovatie. Batsleer is uw specialist in gebouwen-onderhoud. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij voor veel diensten unieke technieken ontwikkeld met focus op duurzaamheid, veiligheid en budget. Bij Batsleer bent u aan het juiste adres als het om gebouwen onderhoud gaat.

Contact

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot bruggen- en wegenbouw, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.