Onderhoudscontract voor uw gebouw: nieuw!

Gevelonderhoud? NV BATSLEER neemt u alle zorgen uit handen.

Vocht, vuil en weersinvloeden kunnen uw gevel flink aantasten. Door regelmatig onderhoud brengt u uw pand weer in perfecte conditie. Uw gevel blijft mooi en behoudt zijn uitstraling. Maar wie heeft er tijd en zin om zich dat regelmatig onderhoud aan te trekken? NV BATSLEER onderhoudt de gevels van uw pand(en) graag voor u. Zodat ú er geen omkijken naar heeft.

Bij ons heeft u de zekerheid van een betrouwbare, ervaren partner. Onze specialisten voeren alle nodige reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw vastgoed voor u uit.

 

Gevelreiniging, dakreparatie, schilderwerk, betonreparatie en kitwerk? Onze werkzaamheden beperken zich niet tot de stenen elementen in uw gevel, ook aluminium, kunststof en houten gevelelementen kunnen we prima reinigen en waar nodig repareren. Bovendien verzorgen wij ook graag de steigerbouw voor u, zodat u alle werkzaamheden eenvoudigweg aan één partij toevertrouwt. Dat is makkelijker en goedkoper.

 

Met een ‘prestatiegericht onderhoudscontract’ bieden wij u bovendien nog meer zekerheid. Hierbij nemen wij u werkelijk alle zorgen uit handen. Allereerst maken we uw pand voor 100% in orde. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw gebouw volledig in orde blíjft, zo lang het contract loopt. Geen kopzorgen voor u!

Uiteraard doen we dit alles met zorg voor uw pand, het milieu en het comfort van de omwonenden. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat we gevels reinigen met technieken die de ondergrond niet beschadigen, die milieuvriendelijk zijn en waarbij de omgeving schoon blijft. Ook bij het bouwen van steigers en tijdens de uitvoering van het werk staat het welzijn van de bewoners voorop.

 

Wilt u zich ook alle zorgen over gevelonderhoud uit handen laten nemen? Neem dan contact met ons op via 09 325 25 00 of